Wie wist er over koningin Maxima dat ze een echte controlefreak is? Maar weinig mensen, zo blijkt. De prinses wil altijd graag aan het roer staan wanneer er iets wordt georganiseerd zodat ze altijd de touwtjes in handen heeft.

Zo denkt ze bij een galadiner of staatsbanket altijd mee over de aankleding van de tafel en kiest ze zelf welk servies en welke bloemstukken er moeten worden gebruikt.

Maar wisten jullie ook dat Maxima erg onzeker is over haar lengte, schrijft Party. De koningin is 1.78m en dat is in Argentinië behoorlijk groot voor een vrouw.

Gelukkig heeft ze in Nederland een man gevonden die toch groter is dan haar en was dat voor de koningin een grote geruststelling.

Ook haar schoenmaat 42 belemmert haar niet om af en toe los te gaan op de dansvloer met een Argentijnse tango. Al is dat zonder haar man, de koning. Hij heeft niet meer gedanst sinds hun trouwdag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.