Een goed contact met je ex is belangrijk, dat vindt ook koningin Maxima. Zij zou nog steeds contact hebben met haar Argentijnse ex-vriend architect Pablo Jendretzki.

Met een geheim privéaccount zouden de twee contact blijven houden en zelfs af en toe afspreken. Zo zouden ze een erg fijne tijd hebben gehad tijdens hun ontmoeting in New York.

Maar de fans van het koningshuis mogen gerust zijn. Niks van dat alles zou gebeurd zijn sinds het moment dat Maxima en Willem-Alexander een koppel zijn.

En er is nog een groot geheim over de koninklijke familie dat is uitgelekt. Het is algemeen geweten dat het koningspaar in hun studententijd veel heeft gerookt.

Maar helemaal gestopt zijn ze niet, schrijft Party. Ook nu nog zouden ze het niet kunnen laten om af en toe een sigaret op te steken en zich eens helemaal te laten gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.