Kim-Lian van der Meij: “Ik heb me dat weer meer dan ooit gerealiseerd”

Foto: Reinier Bergsma / SBS6

Toen Kim-Lian van der Meij meedeed aan ‘The Masked Singer’ had ze maar één doel en dat was indruk nalaten. En dat is haar meer dan ooit gelukt. Zo zette ze niet alleen een straffe zangprestatie neer, ze maakte ook zomaar eventjes een val achterover van 2 meter.

“Achter de schermen vroeg ik rond of iemand weleens een ‘drop’ had gedaan. Dat is de vakterm voor een val. De regisseur raakte helemaal enthousiast en toen hebben we de val vanaf de stellage bedacht. Als nijlpaard viel ik zingend achterover van bijna twee meter hoogte, waarbij ik werd opgevangen door een groepje sterke dansers”, legt de zangeres uit in Party.

Kim-Lian heeft veel plezier gehad aan haar deelname aan het programma. Maar voor een carrière of boost van je carrière moet je dit niet doen. Het moet vooral lol en feel good blijven.

“Voor mezelf heb ik me weer eens gerealiseerd hoe leuk ik het vind om solo op het podium te staan. Ik wil dit echt vaker gaan doen, want ik word hier ultiem gelukkig van. Ik ben sinds een aantal jaren gestopt met musicals en ben me meer gaan richten op televisieprogramma’s. als presentatrice kun je niet altijd in zingen en dansen uitbarsten op televisie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.