Tijdens het laatste seizoen van ‘Wie is de mol’ was Kim-Lian van der Meij nog één van de hoofdverdachten, maar helaas. Ze won het spel niet, maar was ook niet de mol. Maar ongeluk in het spel, is geluk in de liefde, wordt weleens gezegd. En dat is bij Kim-Lian volledig van toepassing.

Volgend jaar tijdens de zomer trouwt Kim-Lian immers met haar grote liefde. Na zeventien jaar verkering vroeg Daniel haar eindelijk ten huwelijk en volgend jaar is het dus zover. “Een vaste datum is er nog niet, maar die gaat snel geprikt worden. In 2023 zijn Daniel en ik twintig jaar samen en dat vinden we een mooi moment om elkaar het jawoord te geven.”

Kim-Lian en haar gezin wonen al enkele jaren in Zweden en daar genieten ze volop van elkaar en van het leven. “Voor mij is het in Zweden heerlijk thuiskomen. Ik heb er veel meer rust. Dingen zijn beter gescheiden. In Zweden ligt de focus vooral op mijn privéleven, terwijl in Nederland de focus vooral op het werk ligt.”

En ondanks ze in Zweden woont, is Kim-Lian nog altijd te vinden voor een deelname aan het programma, en zeker ‘Wie is de mol’. Ze hadden de zangeres en presentatrice warm gemaakt voor de impact die het programma kon hebben, maar dat viel best mee volgens van der Meij.

“Ik vond het qua reacties eigenlijk echt niet zo overweldigend als ik had verwacht. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik in Zweden woon, waar het natuurlijk totaal niet leefde, en ik er dus niet iedere dag op werd aangesproken. Pas toen ik in Nederland was, merkte ik toch een verschil.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.