Kiefer Zwart kennen we als de knappe dokter Roman van Loon uit ‘GTST’. Door zijn rol wordt hij vaak aangesproken op straat en krijgt hij op sociale media vaak berichtjes toegestuurd van fans. Iets waar de acteur heel erg aan moest wennen.

“Dan krijg ik berichtjes van vrouwen die willen weten hoe laat ze op mijn spreekuur kunnen komen. Ik lees die berichtjes altijd, maar ik zal ze nooit beantwoorden. Dat is niet voor mij de manier om met iemand in contact te komen”, bekent hij in Story.

Kiefer Zwart zag onlangs zijn relatie op de klippen lopen, iets waar hij kapot van was. Zijn partner verliet hem na vier jaar, net op het moment dat Zwart het erg moeilijk had.

“Begin vorig jaar kampte ik met een burn-out en liefdesverdriet. Ik was al een tijdje oververmoeid en gestrest, toen mijn vriendin onze relatie verbrak. Dat was voor mij de druppel. Het stuklopen van mijn relatie kwam voor mij onverwacht. Aan haar denken deed pijn, maar het lukte me niet haar uit mijn gedachten te bannen.”

De breuk met zijn partner maakte heel wat emoties los bij Kiefer. “Maar ik kreeg veel steun van vrienden en familie. Ik heb ook veel geleerd. Ik moet vooral geen ‘ja’ zeggen als ik een ‘nee’ voel. Ik ben iemand die graag geeft, dus ik vind dat wel erg moeilijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.