Na alle tegenslagen die ze de laatste jaren met haar ex-man Marco Borsato voor de kiezen gesmeten kreeg, is er eindelijk weer een lichtpuntje aan het einde van de tunnel voor Leontine Ruiters. Onlangs schafte ze zich een nieuwe puppy aan. Die kreeg de naam Obi en maakt ondertussen al furora op Instagram Stories. We kunnen er meer over lezen in het tijdschrift Party.

Na jaren als ‘Leontine Borsato’ aangesproken te worden, heeft Leontine recent haar meisjesnaam ‘Leontine Ruiters’ weer aangenomen. Ook Obi kreeg de achternaam Ruiters. “Omdat we dat mooier vinden klinken dan Obi Borsato”, zegt ze daarover. De hond is ondertussen big news op Instagram Stories. Foto’s waarop ze samen knuffelend te zien zijn, krijgen dan ook veel aandacht.

Dat ze haar focus even kan verleggen, zal Leontine ongetwijfeld deugd doen. Uit onderzoek blijkt immers dat het zorgen voor een hond een gunstig effect heeft op het stressniveau van het baasje. Dat komt omdat ze geregeld haar gedachten kan verzetten tijdens wandelingen, maar ook het aaien en ertegen babbelen zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt.

Leontine is zelf ook in de wolken met haar nieuwe huisgenoot. Haar reactie laat er geen twijfel over bestaan hoe ze denkt over haar nieuwe huisgenoot…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl