Als bekende Nederlander moet je soms goed uitkijken wat je doet, wat je aantrekt en waar je publiekelijk mee bezig bent. Ook Kees Stevens, de man van John de Bever probeert daar wel wat op te letten. Al is het vooral voor zichzelf dat hij dat doet.

“Ik denk dat het ook een beetje onzekerheid is, iets wat ik altijd al heb gehad. Door op televisie te komen, krijg je wel meer zelfvertrouwen. Mensen vinden het gelukkig heel leuk, gezellig en willen bij je zijn. Dus je wordt zekerder van jezelf, maar John en ik willen nooit arrogant worden of vervelend doen”, zegt Kees in Party.

Wanneer mensen zeggen dat Kees en John naast hun schoenen lopen, dan raakt Kees dat echt. Dat is het laatste wat ze willen.

Waar John gaat is Kees en waar Kees gaat is John. Toch op professioneel vlak. Maar Kees is niet bang dat hij John gaat overschaduwen. Hij laat de zanger nog altijd centraal staan en volop in de belangstelling staan.

“Het gaat om John. Nu zijn wij als De Bevers helemaal leuk en hot, maar volgend jaar kan het anders zijn en dan moet John gewoon een half uurtje ergens zingen en is het klaar voor mij. Wij zouden heel graag doorwillen en een seizoen vier maken van onze reallifesoap, of een ander televisieprogramma, maar je hebt het uiteindelijk allemaal niet zelf in de hand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.