John de Bever en zijn man Kees zijn al een lange tijd een gelukkig koppel. Ze vullen elkaar goed aan en zijn elkaars steun in goede en kwade dagen. John was de ideale partner die Kees nodig had in zijn leven.

“Hij is iemand die er altijd voor mij is. Ik heb in John mijn beste vriend gevonden. Op zijn vader en mijn oma na, is hij de enige die ik blind vertrouw. In het artiestenwereldje is het toch vaak zo dat je vandaag vrienden bent en het morgen voorbij is. Tussen ons zal dat nooit gebeuren”, vertelt Kees in Party.

Kees was amper 23 toen hij verliefd werd op John. Kees had op dat moment nog een relatie met een meisje, maar voelde zich wel erg aangetrokken tot John. Alleen kan hij niet uitleggen wat hem precies aantrok.

“Het was lachen met John, met wie ik op stap ging en het altijd leuk en gezellig had. Waar ik een bloedhekel aan heb, is dat mensen denken dat ik voor het geld bij John ben. Ik had een heel goede baan, mijn eigen huis, … dus nee daarvoor deed ik het niet.”

En daar is ook John van overtuigd. Ondanks hun leeftijdsverschil van 20 jaar zit het prima tussen de twee mannen. “Tot onze reallifesoap in mei van dit jaar, vroegen mensen aan mij of ik de chauffeur van John was. Ook kwam vaak de vraag of ik de manager was. Ik antwoordde op alles altijd ‘ja’. John en ik zullen er nooit mee te koop lopen dat wij partners zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.