Al jaar en dag is Caroline Tensen een graag geziene presentatrice in Nederland. Ze blijft al jaren trouw aan de Postcode Loterij en presenteert de leukste programma’s. Zo is ze binnenkort te zien in een nieuw verbouwingsprogramma.

Ze is ook te zien in de Videoland-documentaire ‘Het Verboden Woord’. Daarin probeert ze het taboe te doorbreken rond de overgang. Hoe het exact zit met de kijkcijfers, daar heeft ze geen idee van, maar als ze Peter van der Vorst mag geloven, dan is de docureeks goed bekeken.

“Daar ben ik blij om. Ik wilde er eerst nooit over praten, omdat ik een soort schaamte had. Ik noemde de overgang ook ‘het verboden woord dat met een o begint’. Toen ik er helemaal doorheen was, kon ik mijn gevoelens beter onder woorden brengen. Ik heb geen opvlieger gehad, maar ik stond op en kon alleen maar huilen. Ik snapte niet wat er met me aan de hand was”, bekent ze in Party.

Caroline ging door een heel zwarte en moeilijke periode en moest zich doorheen de dag slepen. Gelukkig kreeg ze veel steun van haar man Ernst, die haar overal bij hielp.

“Mijn echtgenoot was mijn grootste engel in die tijd, maar we konden onze vinger er niet op leggen. Totdat iemand zei: heb je je hormonen weleens laten checken? Wat bleek? Ik maakte niets meer aan, ik was hormoonloos. Toen ben ik hormonen gaan smeren en slikken en zo ben ik er langzaam maar zeker weer bovenop gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl