Nederlanders hebben altijd graag geweten hoeveel iemand verdient, en al zeker van grote artiesten zoals de onlangs overleden Pierre Kartner.

Met nummers als ‘Het Smurfenlied’ en ‘Het Kleine Café Aan De Haven’ moet de zanger ongetwijfeld goed geboerd hebben. Arm zal Pierre dus ongetwijfeld niet gestorven zijn.

Dat is onder andere te merken aan de prachtige villa in Breda waar hij vele jaren heeft gewoond. Al sinds hij een kleine jongen was, was hij verliefd op de villa en toen die te koop kwam staan, was hij er als de kippen bij om het huis te kopen.

De villa zou zo’n 5 miljoen euro waard zijn en dat is nog niet alles. Daarnaast heeft Pierre nog wat extra vermogen, onder andere van zijn bedrijven Vader Abraham Produkten B.V. en Vader Abraham Uitgeverij B.V.

Het eerste bedrijf zou zo’n vermogen hebben van zo’n 147.000 euro, het tweede zo’n 534.000 euro. En dan is er nog de financiële holding Kartner Beheer B.V, dat zo’n eigen vermogen heeft van 953.000 euro.

Dat zijn mooie bedragen, maar komen nog niet in de buurt van de 14 à 25 miljoen wat iedereen denkt, schrijft Party. Hoeveel het exact bedraagt zullen we nooit weten, en we onthouden vooral dat Pierre tevreden op zijn leven heeft teruggekeken en dat hij trots was om Vader Abraham te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl