Toen ‘Only Ferry’ in première ging, de theatershow van Ferry Doedens, spot Party John de Bever en zijn man Kees op de rode loper. Maar Kees leek maar moeilijk te lachen en verbeet zoveel mogelijk de pijn. Maar wat is er gebeurd?

“Ik ben met sporten door mijn rug gegaan. Ik was een rugoefening aant doen, maar mijn motoriek is niet helemaal goed, en daardoor schoot het erin. Ik heb ook al maanden wat last van steken in mijn buik.”

Kees heeft een afspraak gemaakt bij de dokter en tot dan is het afwachten wat het resultaat is. “Ik ben eigenlijk niet zo’n dokter-loper, maar ik heb gegoogled op ‘steken in buik’ en als je dat doet ben je al halfdood. Je staat dan al met één been in het graf.”

Maar er is ook goed nieuws voor Kees en zijn man John, want op 26 oktober ging het tweede seizoen van ‘De Bevers’ van start.

“Ik heb de eerste aflevering gezien en daarin gaan we samen naar Anny Schilder en dat is echt…. Ik zat met gêne te kijken. De hond van Anny die rijdt tegen de broek van John en zij vinden dat allemaal goed. Als die twee samen zijn… het is echt hilarisch”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl