We hopen voor Rachel Hazes dat de bange momenten rond André Hazes verleden tijd zijn. Ze heeft zich een aantal jaren ernstig zorgen gemaakt over haar zoon en wilde hem heel graag terug op weg helpen naar een gelukkig leven.

Maar daarvoor heeft ze eerst heel wat bange momenten moeten doorstaan. “Ik weet nog dat hij op een avond, om tien voor elf, in een mooi pak het huis uit wilde gaan. Ik vroeg hem waar hij naartoe ging en hij zei naar de bios. Doodsbang riep ik: ‘Echt niet!’ Daar schrok ik zelf van. Ik wilde niet dat hij richting Amsterdam ging”, vertelt ze aan Story.

Maar hem tegenhouden, dat lukte Rachel niet. Ze moest er vertrouwen in hebben dat het allemaal goed ging met haar zoon. “En dat is gelukt ook. Hij heeft keihard aan zichzelf gewerkt en doet dat nog steeds. “

Als alles goed gaat dan maakt André in maart 2023 zijn comeback. Iets waar de fans heel erg naar uitkijken, maar waar ook mama Rachel heel erg naar uitkijkt.

En hopelijk krijgt André daarbij de nodige steun van zijn nieuwe partner Sarah Salah. Zij komt voorlopig liever niet in de publiciteit en dat is prima voor Rachel. “Ik denk ook dat André dat niet moet willen voor haar. Dat geldt ook voor social media. Het is beter wanneer hij op dat platform zijn werk en privéleven gescheiden houdt. Ik heb haar inmiddels ontmoet en ze is heel lief en begripvol.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl