Er lijkt een einde te komen aan de carrière van Matthijs van Nieuwkerk. En dat allemaal door verschillende getuigenissen van collega’s en mensen waarmee hij de voorbije jaren heeft samengewerkt.

Net zoals Johan Derksen is ook René van der Gijp erg geschrokken over de hele commotie, schrijft Story.

“Ik ben echt enorm geschrokken, dat meen ik echt. Het is gewoon een totale randdebiel. Mensen vernederen vind ik ziek. Dan ben je een patiënt. Dan is het in je jeugd echt misgegaan. Hij is een narcist, hij is alles; het is een gek. Het is wel een man die heel erg in zichzelf is gaan geloven.”

De negatieve getuigenissen kunnen niet op en ook Renze Klamer liet van zich horen. “Matthijs is een supersmerig ingrediënt in een lekkere taart, die ‘De Wereld Draait Door’ volgens velen was.”

Als het van heel wat mensen had afgehangen dan had de directie veel eerder moeten ingrijpen en niet Matthijs zijn gang laten gaan. Maar die vonden het belangrijker om hun kip met gouden eieren vooral niet te slachten. Iets wat hen nu duurt komt te staan, schrijft Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.