Freek van Noortwijk lijkt helemaal verleden tijd te zijn voor Katja Schuurman. Er is een nieuwe liefde in haar leven en ze is dan ook dolverliefd op de achttien jaar jongere Niek Schrijvershof.

En zo beland Niek Schrijvershof mee op het lijstje met partners die Katja al heeft gehad. Een lijstje dat behoorlijk indrukwekkend is.

Katja heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze seksueel behoorlijk actief is, maar dat ze toch het liefste houdt van een monogame relatie. En dan is het nog maar de vraag of Niek daar op lange termijn mee zal kunnen leven, met zo’n vurig karakter.

Al denkt Katja daar de oplossing te hebben voor gevonden: een leverreiniging. “In de lever wordt gal aangemaakt en de lever is een zelfreinigend orgaan. Dat wordt niet alleen aangetast door alcohol, maar ook door koffie en medicatie. In de lever kunnen ook galstenen ontstaan. Maar ook mentale klachten, zoals snel geïrriteerd zijn”, lezen we in Party.

Katja wil altijd voor iedereen goed doen, maar ze kan het moeilijk tegenhouden dat ze zich ook heel snel stoort aan andere mensen. Zo’n leverreiniging zouden die vurige gevoelens een tikkeltje kunnen afblussen. “Je voelt je wat minder snel verhit. Ik heb het ook altijd bloedheet. Heter dan de gemiddelde mens.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.