Katja Schuurman haar relatie met Freek van Noortwijk zag er veel belovend uit. Het koppel was dolgelukkig samen en ze kregen samen een dochtertje. Toch kwam kort na de geboorte van hun dochtertje een einde aan het liefdesgeluk dat zes jaar stand hield.

Een pijnlijke breuk voor beide partijen. Story sprak met Katja die voor het eerst praat over de breuk met haar grote liefde. “Ik heb ongelooflijk veel gejankt de laatste tijd. Je begrijpt zelf ook wel dat je er niet van opknapt van zo’n scheiding. En zeker niet als je samen net zo’n klein meisje hebt”, zegt Katja.

Katja was al eens eerder getrouwd met acteur Thijs Römer en ook samen hebben ze een dochtertje Sammie. De twee gingen in alle vriendschap uit elkaar en kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. Met Freek ziet het er anders uit, al hoopt Katja dat het nog goed komt.

“Het zal zeker lukken, maar daar zal wat tijd overheen moeten gaan. Ik heb Thijs ook meteen gebeld omdat hij en ik in mijn beleving na de scheiding meteen weer vrienden waren. Mijn geheugen is niet mijn sterkste punt, zo bleek maar weer, want Thijs vertelde me dat het bij ons toch ook eventjes heeft geduurd.”

Katja neemt alle tijd die ze nodig heeft en gunt ook Freek alle tijd die hij nodig heeft. Er valt een serieuze breuk te verwerken, maar naar eigen zeggen gaat het goed met hen beiden. “Niet alleen met Freek, maar ook met mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.