K3 is bijna 3 maanden terug voltallig en dat hebben ze allemaal te danken aan Julia Boschman, die van K2 terug K3 maakte. Zij werd in de eerste week volledig klaargestoomd om haar vuurdoop als K3’tje te beleven tijdens het eerste weekend van december, maar corona stak daar een stokje voor.

“Alle kandidaten van ‘K2 zoekt K3’ wisten: als je wint, doe je meteen negen shows in het Sportpaleis. Bam, doe maar even. Op één week tijd hadden we het album ingezongen, had ik de dansjes en scenario voor de show geleerd. Dat was veel, maar oké, ik was klaar om de mensen te laten zien wat ik kon.”

Maar toen kwam corona en werden er heel wat zaken afgelast. Concerten in het sportpaleis mochten niet meer doorgaan en toen moest Studio 100 met pijn in het hart beslissen dat de Sinterklaasshow en de Rewind Party’s zouden worden verschoven naar een latere datum.

Daar ging de vuurdoop van Julia als K3’tje. “Toen dat niet meer doorging, was dat wel effe jammer. Maar dat is dan weer de luxe van K3: je weet dat je hoogstwaarschijnlijk nog wel een keer in het Sportpaleis zal staan”, lacht Julia in Nina.

Binnenkort start K3 aan hun allereerste tour in de nieuwe bezetting en dat beloofd heel erg leuk te worden. Niet alleen voor de K3’tjes, maar ook voor de fans. Zij kunnen Julia eindelijk voor de allereerste keer echt live aan het werk zien. Iets waar iedereen heel erg naar uitkijkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.