Je kan er niet meer om heen. Het schandaal rond enkele coaches en entourage van ‘The Voice Of Holland’ lijkt groter en mysterieuzer te worden en niemand lijkt er een uitspraak over te willen doen. Alle woorden worden gewikt en gewogen en er wordt zoveel mogelijk achter de schermen gehouden.

Ook zanger en musicalster Jim Bakkum wil niet veel kwijt over wat er allemaal gebeurd is. Jim werd zelf bekend door een talentenjacht en heeft zijn hele carrière te danken aan ‘X-factor’. Toch plaatst hij een korte reactie op zijn Instagram.

“Ik kijk naar mijn lieve meisje van zes dat aan het dansen en zingen is en later misschien ook wel aan een soortgelijk programma wil meedoen. Het idee dat er dan volwassen gasten werken die denken dat ze door hun positie dingen mogen zeggen en doen, al is het het kleinst mogelijke, dat maakt me zo kwaad”, schrijft hij en kunnen we ook lezen in Party.

Jim heeft een hart voor kinderen en hij beseft zoals velen dat ze erg kwetsbaar zijn. Naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen meldde Jim zich aan bij de bibliotheek van Huizen om er te gaan voorlezen voor enkele peuters.

Voorlezen is erg belangrijk voor Jim. “Je maakt verhalen en het is bewezen dat voorlezen de woordenschat van het kind vergroot. Zelf ben ik vroeger niet voorgelezen. Maar ik heb mijn woordenschat dankzij mijn vak kunnen uitbreiden. En ook mijn biografie schrijven was heel leerzaam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.