Enkele maanden geleden ging de Nederlandse actrice Katja Schuurman uit elkaar met haar man Freek van Noortwijk. Nochtans leek het voor de buitenwereld een droomkoppel te zijn…

Katja en Freek waren acht jaar samen, waarvan tweeënhalf jaar getrouwd, en hebben samen een dochtertje. Hoe het zo ver kwam en hoe ze de breuk verwerkte, konden we lezen in Party.

Hun relatie was een sprookje in volle openbaarheid. En dat mag je gerust letterlijk nemen. De 47-jarige actrice en haar 15 jaar jongere restauranthouder hielden van spanning. Zo gaf ze enige tijd terug toe op Vlaamse televisie dat ze wel eens samen deelnamen aan een sessie groeps*ks in een jacuzzi.

Het leeftijdsverschil tussen hen beiden wisten ze feilloos te overbruggen. Toegegeven, Katja Schuurman ziet er natuurlijk nog steeds schitterend uit voor haar leeftijd. Waarom het dan precies fout liep?

“De laatste jaren kenmerkten zich door veel strijd, gedoe en spanning”, zegt Katja daarover. “Ik dacht eerst: hij is jonger, misschien verandert hij nog. Maar dat je iemands persoonlijkheid kunt veranderen, dat is een misverstand”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl