Acht jaar geleden stapten ze samen in een relatie, maar enkele maanden terug kwam aan dat sprookje een einde. Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk gingen uit elkaar. De telkens opnieuw oplaaiende perikelen binnen hun huwelijk deden hen de das om. Daar vertelt ze meer over in Party.

Waar Katja aanvankelijk de hoop koesterde om samen te blijven, zag ze al snel in dat dat niet langer mogelijk was. Katja legt uit wat er mis ging…

“Ik dacht dat we hetzelfde waren, maar onze karakters zijn gewoon te verschillend”, liet ze zich daarover uit. “Na de scheiding voelde het in het begin alsof ik aan het watertrappelen was om te overleven.”

Wat het voor Katja extra pijnlijk maakte, was dat haar voormalige wederhelft kort na de breuk alweer met andere vrouwen bezig was. Daarover was ze redelijk kort.

“Hij gaf me een kl*tegevoel”, zei ze. “Freek heeft het nóg moeilijker gemaakt door zich zo snel terug op het liefdespad te begeven. Dat was voor mij pijnlijk en ingewikkeld, vooral omdat we samen een dochter hebben”, aldus de ravissante actrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.