Presentatrice Irene Moors zag het al helemaal voor zich: opnieuw een ochtendprogramma maken met haar boezemvriend Carlo Boszhard voor RTL4. Maar waarom horen we daar niets meer van?

Nadat het duo in de jaren negentig een onafscheidelijke én succesvolle combinatie bleken, sprong dat idee een half jaar geleden terug ter geest. De plannen waren uitgezet, maar tot op heden kwam er nog niets van in huis. Ze reageert een beetje teleurgesteld in Story.

“Directeur Peter van der Vorst was onmiddellijk mee met onze gedachtetrein, maar voorlopig zal het er niet direct van komen”, aldus Moors. Irene verduidelijkt…

“Eigenlijk zijn we er voorlopig nog niet mee bezig. Carlo heeft het erg druk en is zeer succesvol met zijn huidige projecten. En ik ben ook best tevreden met mijn huidige bestaan.”

Het contact tussen Irene en Carlo is na al die jaren nog steeds erg hecht. Ze ontmoeten elkaar geregeld en komen thuis bij elkaar over de vloer. Ze zijn na al die tijd nog steeds de beste vrienden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.