Johnny de Mol is afgelopen week door een vrouw opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik. De presentator van de talkshow HLF8 lag eerder al onder vuur, zelf heeft de zoon van John de Mol altijd ontkend dat hij zaken gedaan heeft die niet door de beugel kunnen.

Johnny de Mol deed eerder al enkele verklaringen, ook bij aanvang van zijn show. Maar dinsdagavond kwam er pas op het einde van de dagelijkse show een mededeling: Johnny de Mol stopt onmiddellijk met de presentatie van de avondshow HLF8.

“En dan nu iets waar ik ontzettend tegenop kijk om te vertellen.

Ik stop voorlopig met het presenteren van mijn programma”, zo begon Johnny de Mol zijn mededeling.

“Bovenop de eerdere beschuldigingen en verdachtmakingen is er deze week een nieuwe anonieme vals beschuldiging geuit en daarom is het voor mij en de redactie nagenoeg onmogelijk om dit werk verder te zetten. Gasten ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken, dat is voor mij niet te doen.”

“Het valt mij heel zwaar. De show gaat door, maar ik doe een stap opzij om aan mijn verdediging te werken in de hoop en in de verwachting dat de waarheid op tafel komt en ik gewoon weer verder kan met mijn werk. Dankjewel en hopelijk tot snel”, besluit Johnny de Mol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.