Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes schitteren in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Afgelopen week reisden de zeven artiesten af naar het Spaanse Sevilla voor alweer het 15e seizoen van het programma. Vanuit een prachtige hacienda brengen de zangers hun muzikale kwaliteiten aan elkaar ten gehore. De presentatie is in handen van gastheer, Jan Smit. Het nieuwe seizoen is in het najaar te zien bij AVROTROS op NPO 1. 

Elke aflevering vertolken de zangers elkaars liedjes met een bijzonder verhaal of speciale betekenis. Dit zorgt weer voor mooie verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten. Alle optredens zijn onder begeleiding van de Beste Zangers-band onder leiding van Marcel Fisser. Ook dit seizoen belooft weer veel verborgen parels en hits….

Beste Zangers, vanaf het najaar bij AVROTROS op NPO 1

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.