Wie had dat gedacht dat Johnny de Mol nog zo’n familieman zou worden. Sinds hij niet meer naar ‘HLF8’ moet om het programma te presenteren lijkt hij meer tijd te hebben voor zijn familie en probeert hij die ook optimaal te benutten.

Een groot contrast met de Johnny van een aantal jaar geleden. Een jongeman die toen nog toegaf dat hij harddrugs gebruikt, al dan niet onder druk van zijn vriend Ruben van Zwieten.

En ook op liefdesvlak was Johnny niet altijd de braafste. Hij versleet heel wat dames. Tot hij Anouk, zijn huidige vrouw tegen kwam. Zij wist hem weer op het rechte pad te houden.

“Ik kende haar al lang, maar er was nooit iets gebeurd. Ze kwam op een gegeven moment weer in mijn leven. Zij was alleenstaande moeder van een dochtertje van drie en ik had veel respect voor haar hoe ze dat deed”, vertelde Johnny toen in een podcast en lezen we nu ook in Weekend.

In 2018 trouwden Johnny en Anouk en kan de Mol de clichés alleen maar bevestigen. “Het vaderschap is echt het mooiste wat er is. Als het aan Anouk lag, was er nog een derde bijgekomen, maar dat zag ik niet zitten. Wat mij betreft is het gezin compleet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.