Wie nog een laatste keer van Marianne Webers fantastische stem wil genieten, moet snel zijn. Zij stopt dit jaar met optreden en zegt het podium daarna definitief vaarwel.

Wie dat ook erg jammer vinden zijn John de Bever en zijn man Kees. Zij zijn goed bevriend met de zangeres en hebben zelfs nog een tijdje onder één dak gewoon.

Vooral Kees had vaak contact met Marianne. Hij verklapt een minder kantje van de zangeres in Party. “Het is niet echt een minder leuke kant, maar ik had met Marianne nog zoveel gewild. Ik zat boordevol plannen met haar, zoals met John een concert geven in Ahoy. Nu is er te weinig contact tussen ons.”

Door het succes dat John en Kees hebben in Nederland is het contact soms wat minder. Dat Marianne ook ziek is geworden had daar ook een grote invloed op.

“Ik gun haar dat van harte, maar John en ik vinden alles nog veel te leuk. Marianne niet en dat kan. Kees en ik hebben in ieder geval heel veel mooie dingen met haar meegemaakt. En ook dingen die wij nooit zullen vertellen, want dat hoort niet in een vriendschap. Wij hebben veel gelachen, maar ook veel gehuild.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.