Yolanthe Cabau zit niet om een uitdaging verlegen. In het verleden probeerde ze tot drie keer toe een eigen zaak op te starten, meestal niet altijd met evenveel succes. Haar juwelenmerk liep niet zoals het moest en ook haar restaurant en kledingmerk waren een flop.

Maar in 2021 kwam Yolanthe alweer met een nieuw idee. Dit keer richtte ze zich op de sportende vrouw. Ze startte een platform waarop ze tips geeft over beweging en voeding en heeft ook een eigen webshop waarop ze van alles aanbiedt dat met sporten te maken heeft.

“Het is een platform waar ik vrouwen wil inspireren om hun innerlijke kracht te vinden. Elke maand voeg ik iets nieuws toe, zoals voeding, recepten, sportkleding, begeleide meditatie, trainingsvideo’s,…”, klinkt het in Party.

Yolanthe is met haar prachtige vormen en sexy figuur het perfecte uithangbord voor haar platform. Veel vrouwen en meisjes dromen er immers van om eruit te zien net zoals zij.

4de keer goede keer, lijkt het dus wel voor Yolanthe. “Er is bijna geen smetje op het blazoen van Yolanthe te bekennen, hooguit relatiebreuken met Jan Smit en Wesley Sneijder. Dat ze af en toe iets aan haar uiterlijk doet, is logisch, dat hoort bij haar vak als actrice. En met haar achterban van 1,3 miljoen volgers, heeft ze een enorm commercieel bereik”, zegt imagodeskundige Zabeth van Veen over het succes van Yolanthe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl