Voor Caroline Tensen is humor een belangrijk onderdeel van haar leven. Maar toen ze in de overgang ging, verging het lachen haar ook snel. Caroline had niks door en ging door een zwarte periode in haar leven.

Maar nu is Caroline terug te zien op televisie met ‘Een tegen 50’ en daar geniet ze nog elke dag van. Het is één van de beste keuzes die ze de voorbije jaren heeft gemaakt. Al heeft ze nog nooit een echte foute keuze gemaakt op werkgebied.

“Het is weleens lastig geweest. Ik ben al dertig jaar verbonden aan de Postcode Loterij en toen ik al tien jaar bij RTL zat, wilde de TROS het programma ‘Een tegen 100’ graag hebben. De Postcode Loterij wilde graag aansluiting krijgen bij de publieke omroep en vroeg mij of ik met het programma naar de TROS wilde verhuizen. Ik vond dat toen een erg moeilijke beslissing, want ik had het erg naar mijn zin bij RTL”, zegt Caroline in Party.

Tensen heeft altijd voor ‘De Postcode Loterij’ gekozen en kwam zo wel eens bij Talpa terecht. Maar ze moet toegeven dat ‘Een tegen 100’ het daar niet zo goed deed.

“Toen ik werd benaderd door de NCRV om ‘Babyboom’ te gaan presenteren, heb ik zelf aan de Postcode Loterij gevraagd of ik ‘Een tegen 100’ mee mocht nemen. Zo maak je samen de beslissingen en daardoor is de Postcode Loterij gaan voelen als mijn familie. Ik hoor bij hen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl