‘De Bevers: Live’ belooft nu al het feest van het jaar te worden. John de Bever, zijn man Kees Stevens en verschillende bekende gasten zullen er die avond optreden, meezingen, meedansen en de fans de avond van hun leven bezorgen.

Niet alleen Johan Derksen en Wilfried Genee zullen die avond langskomen, ook partijvoorzitter Caroline van der Plas zal op het podium staan. Zij zal samen met John een ode aan de boeren brengen.

“Dat Caroline meedoet aan ‘De Bevers Live’ doet ons concert eer aan, want het is gewoon een zoete inval. Er worden nu heel veel medleys gemaakt, zodat het echt een meezingfeest wordt op 30 september en 1 oktober”, klinkt het bij Kees in Party.

Dat het concert zoveel volk trekt is in groot contrast met de kijkcijfers van ‘De Bevers’. Als we kijkcijferkenner Tina Nijkamp mogen geloven zijn die ondermaats.

“John en ik zijn altijd van netjes blijven. We hebben ook veel concurrentie. Alleen, als je met 300.000 kijkers start en na een week is dat met uitgesteld kijken erbij opgeteld een cijfer van 495.000, nog zonder Videoland, dan hoor je Tina niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.