John de Bever en Kees Stevens gaan verhuizen. Ze zijn altijd dol geweest op hun appartement waar ze nu woonden, maar Kees heeft toch echt nood aan een eigen kantoor. Hun nieuwe woning hebben ze al gevonden.

John vindt het allemaal prima, zolang hij in huis maar een eigen plekje krijgt. “Ik denk dat ik mijn eigen bank wel weer krijg. Kees en ik vinden het gezellig om dag en nacht bij elkaar te zijn, maar het is wel fijn als hij straks zijn kantoortje heeft en rustig zijn meetings kan doen”, zegt John in Party.

Kees vindt het alvast heel erg leuk dat hij binnenkort een nieuw appartement kan inrichten. Volgens John zou binnenhuisarchitect een fantastische baan voor hem zijn.

“En als ik ooit iets anders ga doen, word ik paragnost. Dan kan ik zeggen dat Kees en ik bij elkaar blijven”, lacht John.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.