Heuglijk nieuws voor Rob de Nijs

ByLisa Paulussen

8 augustus 2023
Foto: Showbizzsite.nl

In juni 2022 nam zanger Rob de Nijs, bij wie drie jaar eerder de ziekte van Parkinson werd vastgesteld, na een carrière van meer dan 60 jaar noodgedwongen afscheid van het podium. Nog geen jaar later sloeg het noodlot toe toen hij getroffen werd door meerdere longembolieën en hij ei zo na aan de dood ontsnapte. Om te bekomen van de fysieke impact hiervan verbleef Rob maandenlang in een revalidatiecentrum.

Gelukkig heeft de legendarische zanger na die gitzwarte periode ook nog eens eindelijk wat goed nieuws gekregen: niet alleen mag hij zijn revalidatie opnieuw thuis verderzetten, maar ook stapt zijn oudste zoon Robbert stapt in het huwelijksbootje. Nieuws dat Rob en zijn vrouw Henriëtte bijzonder verheugt: “Rob en ik raakten behoorlijk geëmotioneerd toen Robbert ons het grote nieuws vertelde” vertelt ze. “We zijn er zo blij mee en ik ben dol op bruiloften. We kunnen niet wachten totdat die dag aanbreekt.”

Robbert is evenwel geen zoon van Rob en Henriëtte samen. Zijn moeder is actrice en tekstschrijfster Belinda Meuldijk. Met haar was Rob van 1984 tot 2006 getrouwd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.