Johan Derksen, met zijn iconische snor en altijd een mening klaar, heeft op financieel gebied een rustiger vaarwater dan je misschien zou denken; dat schrijft Party.

De ‘Vandaag Inside’ man woont zonder zorgen in een knus huis in Grolloo, waarvoor hij geen lening nodig had. Zijn inkomen is behoorlijk, met veel euro’s die binnenkomen door zijn tv-werk en bijverdiensten. Geschat wordt dat zijn vermogen rond de 2,7 miljoen euro ligt. Maar van poespas moet Johan niets hebben, hij leeft eenvoudig en geeft zijn geld niet uit aan dure dingen. Zijn kinderen, daar geeft hij graag aan; bijvoorbeeld door ze te helpen bij het kopen van een huis. 

Want voor Johan is familie belangrijk, veel belangrijker dan een luxe leven. Hij blijft de gewone man, een man die geniet van eenvoud en rust in Grolloo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.