Een bittere en emotioneel beladen terugblik brengt het voormalige zangicoon Maggie MacNeal (Sjoukje) naar de voorgrond van schandalen en nostalgische glorie; dat schrijft Party. Het verhaal van de dramatische splitsing van het geliefde zangduo Mouth & MacNeal in de jaren ’70 is niet voor de faint-hearted! In een openhartig gesprek ontvouwt zich een verhaal van verraad, verbitterde tranen, en onuitgesproken woede die gedurende decennia heeft gesluimerd. 

Terwijl de melodieën van hun hits als ‘How Do You Do’ nog steeds de harten van fans wereldwijd beroeren, legt Maggie de pijn bloot van het verleden, waarbij zakelijke ruzies, persoonlijke beledigingen en de tragische dood van haar voormalige partner Willem Duyn haar nog steeds achtervolgen. Ooit een krachtige aanwezigheid op het internationale podium, doet Maggie een boekje open over de geheime tranen die verborgen gingen achter de stralende spotlights. 

Tranen, die zowel ontstonden uit verraad door vroegere collega’s als de klappen van een industrie die vaker onvriendelijk dan begripvol was…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.