André Hazes heeft een tumultueuze periode achter de rug, maar is nu vastbesloten om op het rechte pad te blijven; dat schrijft Party. Openhartig deelt hij met ‘LINDA.’ dat hij de mensen die dichtbij hem stonden, waaronder zijn ex-partner Monique en zijn beste vriend Djarno, veel verdriet heeft gedaan. 

Zijn relatie met alcohol was allesbehalve gezond. “Ik heb mensen buitengesloten. Mensen die probeerden te helpen. Ik vond niet dat ík een probleem had, anderen deden moeilijk over mijn drinken”, vertelt André. Deze ruwe confrontatie met zijn donkere zelf schijnt een diepgaand effect op André te hebben gehad, die nu, twee jaar clean, kijkt naar een toekomst waar hij de controle behoudt. Hoewel André duidelijk maakt dat hij mag drinken als hij wil, beseft hij ook wat alcohol met hem doet. Hij weet dat er van zijn drankgebruik niets goeds kwam; het zorgde voor problemen in zijn werk en ruzie thuis, en dat was een constante in zijn leven. 

André verwelkomt een nieuw hoofdstuk van helderheid en verantwoordelijkheid in zijn leven, eindelijk!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.