Het nijlpaard was in Nederland één van de populairste figuurtjes dit jaar in ‘The Masked Singer’. Het was een nijlpaard met veel humor en dat wisten de kijkers wel te appreciëren.

“Als je met gezichtsuitdrukking geen expressie kan laten zien door zo’n pak, dan moet je het met bewegingen doen. Ik heb er een ondeugend en tikkie brutaal nijlpaard van gemaakt. Je mag niet zelf kiezen in wat voor pak je komt, maar ik had wel gevraagd om een pak waarin ik zou kunnen bewegen”, vertelt Kim-Lian van der Meij in Party.

Kim-Lian houdt van dansen en kan erg goed dansen. Had ze in een pak gemoeten waarin ze amper kon bewegen, dan had ze dat wel jammer gevonden.

Maar Kim-Lian zorgde als nijlpaard ook voor een primeur tijdens het programma. Zo maakte ze een val achterover van maar liefst 2 meter.

“Ik wilde graag iets doen dat nog nooit in zo’n pak was gedaan. Dat komt wel een beetje door mijn karakter, ik ben een thrillseeker. Ik doe maar één keer mee aan dat programma, dan wil ik er graag alles uit halen en een onvergetelijke indruk nalaten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.