Jeroen van der Boom: “Ik heb voor mezelf gekozen”

Foto: VTM

Afgelopen zomer is Jeroen van der Boom 51 jaar geworden. Op zijn vijftigste heeft hij enkele belangrijke beslissingen genomen voor de rest van zijn leven. En daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad.

“Vooral om voor mezelf te kiezen. En blij te zijn met wat ik heb. Het is wellicht een beetje suf om weer te zeggen dat Dany en ik zo gelukkig zijn met ons gezin en met elkaar, maar het is wel zo. Ik besef dat dat niet vanzelfsprekend is”, klinkt het in Party.

Daarnaast is het gezin van der Boom ook verhuisd naar Amsterdam. Ze verlieten Blaricum en trokken naar de grootstad. En verder kijkt Jeroen vooral heel erg uit naar zijn muzikale plannen.

“We kijken vooruit naar ‘Holland Zingt Hazes’ in maart 2024. De eerste meetings voor ‘Toppers In Concert’ staan in de agenda en ik ben bezig met een leuk pianoproject. Ik heb ook nieuwe muziek opgenomen en die verschijnt in oktober.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.