De mannen in de familie van der Boom doen het goed. Niet alleen loopt Jeroen van der Boom zijn carrière gesmeerd, ook die van zijn zoon Daan loopt prima. Hij is terug van een voetbalavontuur in Chicago.

“Hij kreeg de kans om de minor voor zijn studie sportmanagement in Amerika te volgen. Daan heeft daar gevoetbald voor North Park University, maar kwam erachter dat het leven daar toch niks voor hem is”, zegt Jeroen in Party.

Daan is ondertussen terug in Nederland  en rondt volgend jaar zijn HBO-opleiding af. Daarna gaat hij op zichzelf wonen.

“Hij heeft net een mooie stage gelopen bij een vastgoedmakelaar. Samen met voetbalmakelaardij heeft dat onderwerp zijn interesse.”

Maar Jeroen heeft nog een zoon, Luuk, en ook daar kan hij niet anders dan trots op zijn. “Hij is onder de radar druk bezig met het singer-songwriting en ik denk dat hij die ambitie wel gaat uitbouwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.