Jandino Asporaat was vorig jaar nog in de cinema te zien met zijn film ‘Bon Bini Holland 3’. De film behaalde een platinastatus en kon rekenen op heel veel bezoekers.

Maar Jandino doet nog veel meer dan comedy en acteren. Hij gaat elke maand naar Curaçao naar zijn natuurpark. Gewapend met rubberlaarzen gaat hij er zelf aan de slag.

“Het natuurpark hoorde vroeger bij de allergrootste plantages en er staan honderden mangobomen, sommige van wel 300 jaar oud. Mijn hele familie doet mee en in de toekomst moet het naar onze kinderen gaan”, vertelt hij aan Weekend.

Maar Jandino heeft nog meer grote plannen met het natuurpark. Zo wil hij er later een ecoresort bouwen. Al is dat voor in de verre toekomst.

“Eerst moeten er bruggen worden gebouwd, wegen worden aangelegd en wandelpaden gemaakt en wordt de oude gele suikermolen, de blikvanger van het park, in ere hersteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.