Donny Roelvink heeft geen prettig 2022 achter de rug. Eerst raakte hij zwaargewond nadat hij onder een Hummer was terechtgekomen en op het einde van het jaar kreeg hij te horen dat hij teelbalkanker had.

Ondertussen is Donny succesvol geopereerd en zijn er geen verdere uitzaaiingen vastgesteld. Maar het was wel even slikken voor Roelvink.

“Het is gek met dit soort dingen. Ik voel me heel goed, alleen was er iets in mij dat niet goed was. En dat is nu weggehaald. Ik heb geen uitzaaiingen, mijn bloed is goed”, klinkt het in Party.

Al is er ook een nadeel aan verbonden voor Donny. Papa worden zal een stuk moeilijker gaan. Al is de kans nog niet volledig uitgesloten.

Donny hoopt in ieder geval het ziekenhuis niet te veel meer langs binnen te moeten zien en hoopt dat hij er zoveel mogelijk kan buiten blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.