Peter Gillis laat niet met zich sollen. Toen corona uitbrak moest hij één van zijn medewerkers ontslaan omdat deze te duur werd. De werknemer, Robert Rodnay, had recht op een bedrag bij zijn ontslag, iets wat Peter weigerde te betalen.

Nadat Rodnay er een advocaat had opgezet, betaalde Peter alsnog het bedrag. Maar de vriendschap tussen de twee leek gebroken. De twee spraken elkaar een hele tijd niet meer.

“Tot Peter me belde en me bij hem thuis uitnodigde. Dat was een gezellig avond. Nicol had heerlijk gekookt en we hebben onze ruzie bijgelegd”, vertelt Rodnay aan Story.

Peter en Robert kennen elkaar al heel wat jaren en als we Robert mogen geloven dan heeft Peter zijn tv carrière hem zichtbaar deugd gedaan.

“Peter heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Vroeger moesten Jos Mennen en ik altijd zijn toespraken houden. Nu kan hij zelf beter zijn verhaal doen. Hij kan zich beter presenteren, ook tegenover zijn personeel. Peter vindt het geweldig dat hij een BN’er is geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.