De dagen worden kouder, het weer wordt terug wat guurder. Exact het weer waarop Jan Smit zat te wachten. Hij kan namelijk niet wachten om te beginnen met lezen in de biografie van Jan Keizer: ‘Boek zonder naam’.

Jan Keizer zal altijd een speciaal plaatsje hebben in Jans hart, want hij was de ontdekker van Jan en zijn zangtalent. En ook Jan Smit heeft een speciaal plekje in Jan Keizers hart.

Op zijn Instagram poseert Jan trots met het boek in de handen. “Hij wilde hem al persoonlijk thuis bezorgen, mar ik wilde hem per se zelf aanschaffen in de boekwinkel. Met een paar druilerige dagen in aantocht is dit waarschijnlijk heerlijk leesvoer om de week mee door te komen”, schrijft Jan nog bij de foto.

Beste Jan, je bent altijd welkom hier in België. Onderweg naar hier kan je het boek ook rustig lezen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.