Danny De Munk krijgt een opvallend bericht op Twitter

ByLisa Paulussen

29 oktober 2021
Danny De Munk
Foto: DPG Media

Deze week was Jenny De Munk , de vrouw van Danny jarig. Als verrassing voor Jenny en Danny werd een tweet geregeld van de enige echte Gloria Estefan. Danny is door het dolle heen en deelt een foto van de tweet op zijn Instagram.

“Hoe te gek is dit!!! Een bericht van Goria Estefan via m’n Twitteracount. ‘Cuts Boys Ways’ was onze openingsdans op onze bruiloft 2 juni 1997. Nu een bericht  speciaal voor Jenny De Munk haar verjaardag. Geregeld door Sandra, dank je wel! Grote betekenis voor Jen en mij!”

Gloria Estefan is de zangeres van hits van onder andere ‘Dr. Beat’, ‘Conga’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’. Dat Danny dus een tweet krijgt van een superster als Estefan is op zijn minst bijzonder te noemen.

Het bericht kan je zien via Dannys Instagram, waar hij een foto plaatste van de tweet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.