Evi Hanssen: ‘Ik was egoïstisch, maar werk eraan’

ByLisa Paulussen

28 oktober 2021
Foto: Joe FM

Evi Hanssen nam onlangs deel aan ‘De Grote Klimaatkwis’ op NPO1. Na de show postte Evi een foto op haar Instagram met daarbij: ‘Is dit de blik van een winnaar of verliezer?’.

“Best spannend want ik heb me altijd stil gehouden rond dit thema. Te stil eigenlijk. Omdat ik vond dat ik te weinig deed, dat ik te lui of te egoïstisch was. Inmiddels weet ik dat ook de kleine veranderingen die ik in mijn leven maak, mee bijdragen tot een betere wereld”, schrijft Evi ook nog.

Evi beseft dat ze meer maatregelen kan nemen om meer en duurzaam te leven. Ze belooft dan ook op Instagram dat ze haar uiterste best zal doen en dat ze er elke dag aan zal werken op verschillende vlakken. “Daarom geef ik bewust geen commentaar op andere mensen. Want je weet nooit hoe iemand zijn eigen bescheiden bijdrage levert voor een beter klimaat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.