Oh, hoe de tafels zijn gedraaid! Maggie MacNeal, eens het lijdend voorwerp van de brutale muziekindustrie en een pijnlijk publieke breuk met haar voormalige muzikale partner, vertelt in Party alles over haar sensationele comeback! 

Na de tranen, het verraad en de vernederingen uit het verleden, beschrijft Maggie hoe ze zichzelf uit de as van Mouth & MacNeal heeft herrezen en een eigen, schitterende carrière heeft gevormd. Met gouden platen, de Gouden Notekraker, een Edison en diverse solo-optredens op internationale bodem, heeft ze niet alleen bewezen dat ze meer was dan slechts één helft van een duo, maar ook dat haar talent en vastberadenheid alle tegenslagen konden weerstaan. 

Voor een zangeres die ooit achter in een auto tussen instrumenten moest zitten omdat ze net zoveel ‘waard was als een box’, heeft Maggie een opmerkelijke reis gemaakt, die haar uiteindelijk naar het hart van de Braziliaanse fans en de top van de showbusiness bracht. En ze deed het allemaal op haar eigen voorwaarden. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.