Terwijl veel fans nog hoopten op een reünieconcert van BZN, moest zanger Jan Keizer de fans vrij snel teleurstellen door te vertellen dat er geen reünieconcert meer komt.

In Story vertelt hij hoe het contact tussen de verschillende bandleden nu is. “Het gaat goed. Alleen zien we elkaar weinig. Hooguit dat we elkaar bij de bakker of slager tegenkomen. Zo kwam ik onlangs Carola nog tegen en was het meteen weer gezellig. Alsof we elkaar vorige week nog gezien hebben.”

De band heeft al heel wat pogingen gedaan om met z’n allen nog eens een etentje te organiseren, maar dat lijkt maar niet te lukken. Alleen bij de boekpresentatie van Jan in 2019 was iedereen er bij.

Maar buiten dat een etentje organiseren niet lukt, heeft Jan ook veel andere zorgen gehad. Zo is hij een paar keer dicht bij de dood geweest en hing zijn leven aan een zijden draadje.

“Ik heb ernstige hartproblemen gehad waarvoor ik naar het ziekenhuis moest. Volgens Marie heb ik toen ijskoud aangevoeld en zag ik er heel grauw uit. Nadien kreeg ik te horen dat het een wonder is dat ik er nog ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.