In 2016 werd al eens een keertje prostaatk*nker geconstateerd bij zanger Jan Keizer. Daar werd hij van genezen verklaard en zijn prost**t werd verwijderd. De ziekte zou normaal niet meer mogen terugkeren.

Maar een tijdje geleden werd ontdekt dat zijn PSA-waarde weer begonnen op te lopen. Iets wat betekent dat er toch weer problemen zouden zijn met de prost**t.

“Maar ik had helemaal geen meer. Daar begreep ik niets van. Er was immers ook een test gedaan of er uitzaaiingen waren. En die waren er niet”, zucht hij in Weekend.

Ook na een PET-scan werd geconstateerd dat er niks te zien was. Maar de stijgende PSA-waarde maakte de uroloog toch ongerust.

“Ze hebben mij dan uitgelegd dat die cellen zo klein kunnen zijn dat ze nog niet opgemerkt worden. Daarom krijg ik nu hormooninjecties, die de groei van tumoren vertragen. Het moet ergens zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.