Heel wat mensen stellen zich toch vaak vragen bij de keuzes die André Hazes maakt. Zo heeft hij opnieuw gebroken met zijn moeder Rachel Hazes, heeft hij ook gebroken met oud-manager en goede vriend Sjoerd Bodewes, zus Roxeanne en komt daar nu nog een naam bij.

André heeft namelijk ook gebroken met zijn steun en toeverlaat Ricardo Klaverdijk. De twee waren nog niet zo heel lang geleden erg positief over hun samenwerking, maar die blijkt alweer stopgezet te zijn.

In zijn docu-reeks praat André nog vol lof over Ricardo. “Hij is eigenlijk al meer dan 20 jaar bij ons in de familie”, klinkt het. En ook Ricardo is vol lof over André. “Ik heb hem leren kennen in een periode dat hij nog kind was. In eerste instantie werkte ik voor zijn vader en moeder. Toen hij met een eigen carrière begon, vroeg hij: ‘Zou je dan toch mijn management willen gaan doen?”

Het was een tijd waarin Klaverdijk veel lol heeft gehad, maar waarbij er ook minder leuke dingen op zijn pad kwamen.

“Daar heb ik toen een grens getrokken”, citeert Weekend. “Ik dacht: ik vind dit niet meer zo leuk. André’s nachtleven ging opspelen, met alle geneugten die daarbij hoorden. Dat zorgde voor een bepaalde spanning, die ik niet fijn vond en waar ik ook niks mee kon. Dat heeft me doen besluiten om ermee te stoppen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.