De wereld van zanger Jan Dulles en zijn partner Caroline Mol stond eind 2020 even stil. Het koppel was pas 3 maanden bevallen van hun dochtertje Donna, toen zij kwam te overlijden. Maar na een periode van rouw kondigden Jan en Caroline aan dat ze terug zwanger waren van een dochter.

In november 2021 beviel het koppel van dochter Lina. Lina is nu vier maanden, een leeftijd die dochter Donna nooit bereikte. “Ik mis Donna nog iedere dag, maar Lina wordt groter. We gaan nu dingen meemaken die we niet hebben meegemaakt met Donna”, vertelt Caroline in Weekend.

Caroline mist haar dochter verschrikkelijk en het vergelijken met Lina is nooit veraf. “Ik heb dat gedaan tot die bewuste dertien weken. Met alles, constant. Het wordt nu minder. IK heb deze tijd nooit met Donna meegemaakt, dus het kan ook niet meer.”

Maar Caroline en Jan bekijken de toekomst positief. “Lina past niet meer in de kleertjes van Donna en daar ben ik blij mee. Het wordt voorjaar, het mooie weer komt eraan, dat hebben we met Donna ook nooit meegemaakt. Het is beter en leuk, we kunnen weer vooruit.”

Caroline is weer voorzichtig gelukkig en geniet weer meer van het leven en van haar gezinnetje. “Het verdriet is natuurlijk nooit minder geworden. Ik mis Donna nog iedere dag – en dat wordt misschien wel meer. Maar Lina wordt groter, we gaan nu dingen meemaken die we nog niet hebben meegemaakt met Donna.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS