De beschuldigingen in Nederland vliegen in het rond. Nu wordt ook presentatrice Irene Moors onder vuur genomen. Zij zou volgens velen de onbeschoftste en gemeenste tv-presentatrice van Nederland zijn. En dat overvalt Irene een beetje.

Nadat een productiemedewerker aan een roddelkanaal verteld had dat Irene één van de gemeenste tv-presentatrices van het land zou zijn, ging de bal aan het rollen. “Buiten de camera om was Irene altijd chagrijnig. Ze ging alleen maar om met Carlo en de opnameleider, de rest van de crew was lucht voor haar”, klinkt het bij de cameraman.

Irene zelf, komt in Weekend uit de lucht gevallen. “Ik heb het met mijn collega’s gelezen en we hebben er hard om gelachen. Tegenwoordig worden er volgens mij berichten gepost om te kijken of daarop wordt gereageerd, wellicht voor de clicks.”

Moors is er gerust op. Nadat het verhaal op het juice-kanaal verscheen, heeft ze er verder niks meer over gehoord. “Ik denk alleen maar: het zal wel. En dan gaat het voorbij, dat is het beste.”

Haar tv-maatje Carlo Boszhard die kreeg het de afgelopen weken harder te verduren. Hij werd immers beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Iets waar Irene ook op reageert. “Het begint allemaal heel bizar en lokt dan wat uit. In zijn geval wat ernstiger Hij moest gewoon aangifte doen tegen die site. Zo’n beschuldigingen van iets wat niet waar is… dat is gewoon onrechtmatig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS