Onlangs werd nogmaals de vraag gesteld aan Gerard Joling of hij een programma met Gordon opnieuw zou zien zitten. De voorbije jaren antwoordde Gerard daar altijd meteen ‘nee’ op, maar nu lijkt hij toch te gaan twijfelen.

“Je weet nooit wat er gebeurt. Ik heb heel vaak gezegd: ‘Zeg nooit geen nee.’ Maar op een gegeven moment zijn er ook wel heel veel dingen dat ik denk: werk dat nog wel in deze tijd?”, klinkt het bij Joling aan ‘RTL Boulevard’ en in Party.

Een remake van het programma ‘Geer en Goor’ wordt dus niet meteen afgekeurd door Gerard. Maar het is nog maar de vraag of het toch ooit weer zover komt.

“Het heeft ook te maken met RTL. Ik bepaal dat niet. Ik heb net voor een paar jaar weer bijgetekend. Ik heb geen idee wat RTL nog meer wil doen. Er komt nog wat aan, dat weet ik wel. Maar ik kan niet alles zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.