Het afgelopen jaar was een woelig jaar voor de familie Borsato. Marco Borsato en Leontine Ruiters zetten definitief een punt achter hun relatie en Marco wacht geduldig zijn proces af rond de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tijdens ‘The Voice Of Holland’.

Ook voor zijn kinderen is het niet makkelijk geweest. Zijn dochter Jada Borsato werkt nu volop aan haar eigen solocarrière en ze weet niet hoe het nu nog verder moet met de carrière van haar vader.

“Ik probeer me vooral heel erg van negativiteit afzijdig te houden, want ik vind het vervelend om daar mijn aandacht en energie in te steken. Ik vind dat gewoon zonde. Er komen zoveel positieve dingen op me af, waarom zou ik me dan op die paar negatieve dingen focussen”, vraagt Jada zich luidop af in Weekend.

Maar wat er ook gebeurt, Jada zal haar vader altijd blijven verdedigen, wat er ook zal gebeuren. “Ik weet hoe mijn vader in elkaar steekt en mijn mening zal daarover nooit veranderen; ik weet precies hoe het allemaal zit. Ik kan er helaas niet te veel over vertellen, maar ik maak me geen zorgen. De waarheid wint altijd.”

En dat is exact waar Jada zich ook wil op focussen net zoals op alle positieve dingen die op haar en haar familie afkomen. “Natuurlijk zal ik altijd voor mijn vader staan, ik zal altijd voor hem blijven vechten, absoluut. Want inderdaad, dat heeft hij ook altijd voor mij gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl