Jada Borsato, wie de jongedame ziet lopen weet meteen van wie ze de looks heeft meegekregen. Ze is een mooie mix van papa Marco Borsato en mama Leontine Borsato. Kleine meisjes worden groot en sinds kort woont Jada in Amsterdam en dat hoewel ze pas 20 is.

Alleen wonen betekent ook doen en laten wat je wil, en als twintigjarige hoort daar natuurlijk af en toe een feestje bij.

“Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik wel genoten heb van mijn jonge jaren. Toen ik achttien werd, was er nog sprake van allerlei coronaregels. Inmiddels zitten we daar niet meer aan vast, dus ik heb wel eventjes genoten van het feesten en noem maar op”, biecht ze op in Party.

Maar dat genieten is ondertussen een pak rustiger geworden, gezien Jada zich heel erg wil focussen op haar muziekcarrière.

“Ik ben daar nu wat serieuzer mee bezig. Ik ga niet alleen maar los, maar hier en daar een feestje moet toch kunnen, denk ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.